10 Şubat MPİ On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 12 talihli 49 bin 236 liranın sahibi olmuştu...

10 Şubat MPİ On Numara çekiliş sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer aldı. Geçen hafta Pazartesi günü Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişlerde 49 bin liralık ikramiyeyi 12 talihli kazanmıştı. Gün içerisinde bayilerden loto oynayanlar On Numara çekiliş sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Peki, 10 Şubat On Numara çekiliş sonuçlarına göre hangi numaralar ikramiye kazandı? İşte haftanın merakla beklenen sonuçları

Giriş Tarihi 10 Şubat 2020, 21:18 Güncelleme 10 Şubat 2020, 21:21
10 Şubat MPİ On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 12 talihli 49 bin 236 liranın sahibi olmuştu...

İÇİNDEKİLER

10 Şubat MPİ On Numara çekiliş sonuçları akşam saatlerinden itibaren çok araştırılıyor. Özellikle şu saatlerde 10 Şubat On Numara çekiliş sonuçları hakkındaki araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. Devir işleminin ardından sonuçları heyecanla bekleyen on binlerce kişi 10 Şubat MPİ On Numara sonuçlarını öğrenmek istiyor. İşte haftanın kazanan sayıları

10 ŞUBAT MPİ ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.