Müge Anlı'da Pınar Kaynak’ın katili aranıyor! 13 yaşında annesinin sevgili tarafından tecavüze uğramış...

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Pınar Kaynak’ın katili aranıyor. Kadının, 13 yaşında annesinin sevgilisi tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2020 Güncelleme 28 Ocak 2020, 08:03
Müge Anlı’da Pınar Kaynak’ın katili aranıyor! 13 yaşında annesinin sevgili tarafından tecavüze uğramış...

İÇİNDEKİLER



Hafta
içi her gün izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Trabzon'da işlenen Pınar Kaynak cinayetinin detayları kan dondurmaya devam ediyor. 24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak, 2017 vahşi bir cinayete kurban gitti.

Anne İrfan Hanım

Arkadaşları canlı yayına bağlandı. Genç kadının, annesinin sevgilisi tarafından 13 yaşındayken tecavüze uğradığını anlattı.

Baba Mehmet Kaynak

Baba Mehmet Kaynak duydukları karşısında şoke oldu. Adını vermek istemeyen bir izleyici ise "Cinayet gecesi bizim kapının önünde geçmiş. Kız cama vurup "Beni kurtarın" diye bağırıyordu. Açık kahverengi bir Broadway. Bana bunu kardeşlerim anlattı. Onlar o gece söylememiş bana. 10-13 yaşlarındalar. İçinde bir kaç erkek var dediler" şeklinde konuştu.


24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak, yol kenarında ölü bulundu. Genç kadının, göğsüne ve kollarına aldığı bıçak darbelerine rastlanırken, başının da taşla ezildiği anlaşıldı.


atv'nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, kriminal olaylara ışık tutmaya devam ediyor.