Bardaktan avize, tuğladan komodin yaptılar! | Eskileri atma yeniden tasarla

Evinizde bir değişim, bir farklılık mı istiyorsunuz. Eski eşyalarınızı küçük dokunuşlarla yeniden tasarlayabilirsiniz. Hem de masrafsız şekilde. TAKVİM, evde yapabileceğiniz birkaç 'kendin yap' fikrini sizler için derledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2020 Güncelleme 28 Ocak 2020, 11:30
Bardaktan avize, tuğladan komodin yaptılar! | Eskileri atma yeniden tasarla

İÇİNDEKİLER



Evi
nizde bir değişim, bir farklılık mı istiyorsunuz. Eski eşyalarınızı küçük dokunuşlarla yeniden tasarlayabilirsiniz. Hem de masrafsız şekilde. TAKVİM, evde yapabileceğiniz birkaç 'kendin yap' fikrini sizler için derledi...

MANDALLI AYDINLATMA
Evde yapılabilecek en keyifli eşya: Aydınlatmadır. Yapımı oldukça basittir. Aldığınız iple de bu mandallar yardımıyla fotoğraflarınızı asabilirsiniz. Odanızın dilediğiniz bölümünde bu fotoğraflara yer verebilirsiniz. Gece aydınlatma lambası kullanmak yerine iyi bir alternatif olacaktır.



ÇUBUKLARI ATMAYIN
Dondurma çubuklarından dekoratif raflar yapmak ister misiniz? İstediğimiz şekilde yerleştirip yapıştırdıktan sonra boyayıp kurumaya bırakıyoruz ve işte duvarımızı süsleyecek yeni, dekoratif ve kendi yaptığımız rafımız kullanıma hazır!



AMPULÜ ÇALIŞTIRIN!
Ampullerden aksesuar yapmak oldukça keyifli görünüyor. Artık çalışmayan ampulleri biriktirip boyayabilir, bir ip yardımı ile böyle sarkıtlar elde edebilirsiniz. Ampulleri boyayarak farklı aksesuarlar elde edebilirsiniz.



MUMLU ŞAHESER
Kullanmadığınız ya da eski bardaklarınızı değerlendirmek istemez misiniz? O zaman bardakların dibine yerleştireceğiniz birkaç taş ve daha sonra dolduracağınız suyun içine mumu koymanız yeterli. Böylece her zaman ki mumluklardan farklı bir görüntüye sahip olacaktır.



BARDAKTAN AVİZE
Eskiyen veya kullanmadığınız bardaklar ile kendinize özel bir tasarım olabilecek avize tasarlayabilirsiniz.



TUĞLA KOMODİN
Yatak odanız da farklı tarzlarda eşyalar seviyorsanız, yatağınızın başucundaki komodini tuğladan yapmayı deneyebilirsiniz. Yeni bir tarz yaratabilirsiniz.