27 Ocak On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! İşte haftanın merakla beklenen sonuçları

Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişi düzenlenen On Numara oyununun 912. hafta çekilişinde hangi numaraların kazandığı merak konusu oldu. Geçen hafta 10 bilen 5 kişi, 115 bin 10'ar liralık ikramiyenin sahibi oldu. Bugün bayilerden On Numara oynayanlar bu kapsamda 20 Ocak On Numara çekiliş sonuçlarını araştırıyor. Peki, haftanın şanslı numaraları hangileri oldu? İşte 27 Ocak On Numara çekiliş sonuçları

Giriş Tarihi 27 Ocak 2020, 21:13 Güncelleme 27 Ocak 2020, 21:22
27 Ocak On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! İşte haftanın merakla beklenen sonuçları

İÇİNDEKİLER

27 Ocak On Numara çekiliş sonuçları pek çok kişi tarafından merakla araştırılıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam saat 21.15'te yapılan çekilişlerin ardından On Numara sonuçları açıklandı. 20 Ocak tarihinde gerçekleştirilen çekilişte büyük ikramiyeyi kazanan kuponların, Adana'nın Yüreğir, Ankara'nın Çankaya, Antalya'nın Muratpaşa, Balıkesir'in Karesi ve Uşak'ın Merkez ilçesinden yatırıldığı açıklandı. İşte bu haftanın kazanan numaraları

27 OCAK ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.