Esra Erol'da şaşırtan olay! Hüsne Açıkgöz, eşini aldattığını itiraf edip tapuyu...

Esra Erol'da programında şaşkınlık verici bir olay daha yaşandı. 67 yaşındaki Kemal Açıkgöz, kendisinden 30 yaş küçük eşinin kendisine ihanet edip başka birisiyle kaçtığını Esra Erol'da programında öğrendi. Bugün Küçükçekmece Adliyesinde görülen davada 9 yıllık evlilik tek celsede bitti. Tapusunu geri alan Kemal Açıkgöz ise Esra Erol'a teşekkürlerini iletti.

Giriş Tarihi 11 Ocak 2020, 01:31 Güncelleme 11 Ocak 2020, 01:31
Esra Erol’da şaşırtan olay! Hüsne Açıkgöz, eşini aldattığını itiraf edip tapuyu...

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına katılan Kemal Açıkgöz kendisinden 30 yaş küçük eşi Hüsne Açıkgöz'ün Kasım ayından beri kayıp olduğunu ve giderken yanında bir miktar nakit parayı ve rahmetli kızından hatıra birkaç parça ziynet eşyasını da götürdüğünü iddia etmişti. Eşi vefat ettikten sonra 2. Evliliğini Hüsne hanımla yapan Kemal bey eşine her türlü fedakârlığı yaptığını söyleyerek, eşi Hüsne Açıkgöz'e (38) arsasının tapusunu verdiğini de belirtmişti.

Kısa süre içerisinde bulunan Hüsne Açıkgöz programa katılarak hakkındaki tüm iddiaları reddetti. Fakat gelen ihbarlarda Hüsne hanımın Muhittin Özdemir isimli şahısla Ankara'ya kaçtığı ve bir süre birlikte yaşadığı yönündeydi. Esra Erol'da ekibi Ankara'ya giderek Hüsne hanım ve sevgilisi Muhittin beyin birlikte yaşadıkları evi buldu ve ev sahipleriyle konuştu.

Gerçeklerin Esra Erol'da ortaya çıkmasının ardından köşeye sıkışan Hüsne Hanım teker teker herşeyi itiraf etti. Yayına bağlanan sevgilisi Muhittin bey ise Hüsne hanımı hiç tanımadığını söyledi. Gerçeklerin ortaya çıkmasının ardından ihanete uğradığını öğrenen 67 yaşındaki Kemal Açıkgöz eşi Hüsne hanımdan bir an önce boşanmak istediğini dile getirdi ve eşinin üzerine yaptığı tapuyu geri istedi.

MİDYAT'A PİRİNÇE GİDERKEN, ELDEKİ TAPUDAN OLDU
Eşine ihanet ettiği ortaya çıkan Hüsne Hanım ise tapuyu eşi Kemal beye geri vermeyi kabul etti. Hazırlanan protokolde arsanın iadesi taahhüdü maddesi eklendi. Bugün Küçükçekmece adliyesinde görülen davada 9 yıllık evlilik tek celsede bitti. Tapusunu geri alan Kemal Açıkgöz ise Esra Erol'a teşekkürlerini iletti.