Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan TürkAkım paylaşımı

Son dakika haberine göre Türkiye'yi bölgenin enerji üssü konumuna getiren TürkAkım projesi Başkan Erdoğan ve Rusya lideri Putin'in katıldığı törenle açıldı. Törene katılan bir diğer isim olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından asrın projesi için paylaşımda bulundu.

Giriş Tarihi 08 Ocak 2020, 16:21 Güncelleme 08 Ocak 2020, 18:06
Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan TürkAkım paylaşımı

İÇİNDEKİLER

Türkiye'yi bölgenin enerji üssü konumuna getiren TürkAkım projesi Başkan Erdoğan ve Rusya lideri Putin'in katıldığı törenle açıldı. Törene katılan bir diğer isim olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından asrın projesi için paylaşımlarda bulundu.

Albayrak ilk yaptığı paylaşımında; "Türkiye'yi enerjide, özellikle doğalgaz ticaretinde merkez haline getirmek amacıyla attığımız adımlar meyvesini veriyor. Üç yıl önce imzaladığımız dev proje tamamlandı. Rusya doğalgazını, Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak olan #TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı hayırlı olsun." dedi.



İkinci yaptığı paylaşımda törenden fotoğraflar paylaşan Bakan Albayrak, "Türkiye bir kez daha Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin, bölgemizin enerji arz güvenliği ve istikrarı açısından büyük öneme sahip, tarihi bir projeyi hayata geçirdi.



Bölgesel ve küresel istikrarı destekleyecek her projenin parçası olmaya devam edeceğiz. #TürkAkım."
ifadelerini kullandı.