Zonguldak'ta boyattığı otomobilin renk tonunu beğenmedi dehşet saçtı!

Zonguldak'ta boyattığı otomobilin renk tonunu beğenmeyen otomobil sahibi, arkadaşlarıyla tamirhaneyi bastı. Çıkan kavgada, tamirhanenin sahibi ve kardeşi silahla, bir kişi de darp edilerek yaralandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Zonguldak'ta boyattığı otomobilin renk tonunu beğenmedi dehşet saçtı!

Zonguldak'ta boyattığı otomobilin renk tonunu beğenmeyen otomobil sahibi, arkadaşlarıyla tamirhaneyi bastı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Çınartepe Mahallesi'nde bulunan Karaelmas Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, otomobilini boyatan ismi öğrenilemeyen bir kişi, boyanın renk tonunu beğenmedi.

Zonguldak'ta boyattığı otomobilin renk tonunu beğenmedi dehşet saçtı!-2

Tamirhane sahibiyle tartışan kişi, bugün arkadaşlarıyla sanayi sitesine geldi.

Zonguldak'ta boyattığı otomobilin renk tonunu beğenmedi dehşet saçtı!-3

Çıkan tartışmada, araç sahibi ve arkadaşlarının silahla ateş etmesi sonucu tamirhane sahibi Cihat Gülle sol bacağından, kardeşi Cihat Gülle sol omzundan yaralandı. Cihat Gülle'nin oğlu Çağan Gülle ise darp edilmesi sonucu başından yaralandı.

Zonguldak'ta boyattığı otomobilin renk tonunu beğenmedi dehşet saçtı!-4

Yaralılar, ambulanslarla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler