15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde araç yangını!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışı Beşiktaş sapağında henüz belirlenemeyen sebeple tutuşan araç alev alev yandı. Yangına itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Otomobil çekici ile otoparka çekilirken trafik akışı normale döndü.

Giriş Tarihi 14 Aralık 2019, 21:08 Güncelleme 14 Aralık 2019, 22:15
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde araç yangını!

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında, Beşiktaş sapağında, otomobilden henüz bilinmeyen bir nedenle alevler yükseldi. Yangın kısa sürede büyüdü.
Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Akşam saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrupa istikameti Beşiktaş yol ayrımı yakınlarında bir otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alevleri gören otomobil sahibi, aracı durdurarak polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Anadolu-Avrupa'ya istikametinde trafiği durdurdu. İtfaiye ekipleri yanan otomobile müdahale etti. Otomobildeki yangın kısa sürede söndürülürken daha sonra araçta inceleme yapıldı.

TRAFİK AKIŞI NORMALE DÖNDÜ
Öte yandan, yangın nedeniyle trafik ekiplerince güvenlik nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı. Bu nedenle köprü üzerinde trafik yoğunluğu oluşurken, incelemenin tamamlanmasının ardından otomobil çekici ile otoparka çekildi. Köprüdeki trafik akışı normale döndü.