Ceren Özdemir'in kabri çiçek bahçesine dönüştü! “Hep neşeliydi..."

Ölümüyle Türkiye’yi hüzne boğan Ceren Özdemir'in kabri çiçek bahçesine dönüştü. En yakın dostları, “Hep neşeliydi. Pozitifti. Arkadaşımızı çok özlüyoruz” diyerek gözyaşı döktü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2019 Güncelleme 09 Aralık 2019, 08:03
Ceren Özdemir’in kabri çiçek bahçesine dönüştü! “Hep neşeliydi...

İÇİNDEKİLER

Ordu'da, 3 Aralık'ta evinin girişinde cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak öldürülen balerin Ceren Özdemir'in kabri, ziyaretçi akınına uğruyor... Ceren'in kabrine giden arkadaşları, yakınları ve sevenleri dua ediyor, mezara not ve çiçekler bırakıyor. Kent dışından genç kızın kabrini ziyarete gelenler ise Özdemir ailesine taziye dileklerinde bulunup, acısını paylaşıyor.



Ceren Özdemir'in mezarına çiçek bırakıp, dua eden arkadaşı Hakan Gedik, "Ceren bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Bir gecede arkadaşımızın canına kıydılar. Çok üzgünüz. Ceren çok pozitif bir insandı ve hep neşeli olurdu. Arkadaşlarıyla hep uyum içerisinde olan bir insandı. Keşke böyle bir şey hiç yaşanmasaydı" dedi. Yücel Köken de "Hayata bakış açısı çok farklıydı. Hiç kimsenin zarar görmemesini isteyen bir kızdı. Arkadaşımızı katlettiler. Duygularımızı anlatamıyoruz. Bugün elimizden sadece dua etmek geliyor. Şimdiden arkadaşımızı çok özlüyoruz. Keşke bizimle olsaydı" diye konuştu.


Ceren'in mezarına çok sayıda çiçek ve not bırakıldı...



POLİSLER TEDAVİ GÖRÜYOR
Cinayetin ertesi günü bir esnaf tarafından yakalanan Arduç, ekip otosuna bindiğinde iki polisi bıçaklamıştı. Memurların tedavilerinin sürdüğü, sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.