5 Aralık Süper Loto sonuçları sorgulama: Süper Loto çekiliş sonuçları duyuruldu! 17 milyon lira...

Milli Piyango İdaresi her hafta perşembe günleri saat 21.15'te Süper Loto çekilişlerini gerçekleştiriyor. Geçen haftaki çekilişlerde 17 milyon 520 bin liralık büyük ikramiye 6. kez bugüne devretti. Özellikle büyük devir işleminin ardından bu saatlerde Süper Loto oynayanlar çekiliş sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Bu haftaki Süper Loto sonuçları için heyecan sona erdi. Noter huzurunda yapılan çekilişlerin ardından 5 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. İşte haftanın kazanan numaraları...

Giriş Tarihi 05 Aralık 2019, 21:15 Güncelleme 05 Aralık 2019, 21:20
5 Aralık Süper Loto sonuçları sorgulama: Süper Loto çekiliş sonuçları duyuruldu! 17 milyon lira...

İÇİNDEKİLER

28 Kasım Perşembe günü yapılan çekilişlerde 17 milyon 520 bin liralık ikramiye devretti. Büyük ikramiye devir tutarının artmasıyla birlikte bugün bayilerden Süper Loto oynayanlar çekiliş sonuçlarını bekliyor. Bu akşam saat 21.15'te yapılan çekilişlerin ardından 5 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları duyuruldu. İşte 5 Aralık Süper Loto sonuçları

5 ARALIK SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto çekiliş sonucu: 20 - 26 - 27 - 32 - 35 - 53

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.