Mor ekmeğin faydası saymakla bitmiyor!

Malatya'daki bir fırında, mor meyve ve sebzelerin renk pigmentlerinden alınan antosiyanin maddesi hamura katıldı. O hamurlardan da mor ekmek yapıldı. Gıda Mühendisi Onur Palut, mor ekmeğin faydalarını anlattı: Diyabet ve tansiyona iyi geliyor. Kanser riskini azaltıyor. Kalp ve karaciğer için detoks etkisi yaratıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2019 Güncelleme 03 Aralık 2019, 07:57
Mor ekmeğin faydası saymakla bitmiyor!

İÇİNDEKİLER

Malatya'daki bir fırında, mor meyve ve sebzelerin renk pigmentlerinden alınan antosiyanin maddesi hamura katıldı. O hamurlardan da mor ekmek yapıldı. Gıda Mühendisi Onur Palut, mor ekmeğin faydalarını anlattı: Diyabet ve tansiyona iyi geliyor. Kanser riskini azaltıyor. Kalp ve karaciğer için detoks etkisi yaratıyor.