14 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları duyuruldu! Yaklaşık 7.5 milyon liralık ikramiye bugüne devretti

7 Kasım Perşembe günü Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişlerde 7 milyon 444 bin liralık ikramiye 3. kez bu haftaya devretti. Büyük ikramiyenin devretmesiyle birlikte bugün bayilerden Süper Loto oynayan on binlerce kişi sonuçları öğrenmek için sabırsızlanıyor. Bu akşam saat 21.15'te yapılan çekilişlerin ardından 14 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları duyuruldu. İşte bu haftanın kazanan talihli numaraları...

Giriş Tarihi 14 Kasım 2019, 21:14 Güncelleme 14 Kasım 2019, 21:18
14 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları duyuruldu! Yaklaşık 7.5 milyon liralık ikramiye bugüne devretti

İÇİNDEKİLER

Süper Loto şans oyununun çekiliş sonuçları günün çok araştırılanlar arasında yer alıyor. 7 milyon 444 bin liralık ikramiyenin bugüne devretmesiyle birlikte Süper Loto sonuçları hakkında araştırmalar artış gösterdi. Perşembe günü saat 21.15'te çekilen Süper Loto sonuçları için heyecan sona erdi. Milli Piyango İdaresi, noter huzurunda yaptığı çekilişin ardından 14 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçlarını açıkladı. İşte o numaralar...

14 KASIM SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto sonucu: 6 - 11 - 15 - 30 - 48 - 54

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.