İstanbul TÜYAP kitap fuarı ne zaman? TÜYAP kitap fuarına nasıl gidilir? TÜYAP saat kaça kadar açık?

TÜYAP kitap fuarı hakkında araştırmalar Kasım ayının gelmesiyle birlikte artış gösterdi. Fuara gitmek isteyen yüz binlerce vatandaş İstanbul TÜYAP kitap fuarı ne zaman başlayacak sorusuna yanıt ararken aynı zamanda TÜYAP kitap fuarı nerede sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki, fuar saat kaça kadar açık olacak? İşte merak edilen bilgiler...

Giriş Tarihi 02 Kasım 2019, 16:58 Güncelleme 02 Kasım 2019, 18:51
İstanbul TÜYAP kitap fuarı ne zaman? TÜYAP kitap fuarına nasıl gidilir? TÜYAP saat kaça kadar açık?

İÇİNDEKİLER

İstanbul TÜYAP kitap fuarı hakkındaki detaylar şu sıralar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TÜYAP kitap fuarında panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyeleri gibi çeşitli etkinlikler yapılacak. Fuar, bu yıl için belirlenen teması ise "Edebiyatımızda 50 Kuşağı" oldu. Peki, İstanbul TÜYAP kitap fuarı ne zaman? TÜYAP kitap fuarı nerede ve nasıl gidilir?

İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARI NE ZAMAN?

Fuar 2 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 10.00'da ziyaretçilere açıldı, 10 Kasım 2019 Pazar günü saat 19.00'da sona erecektir.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuara yurt içinden ve yurt dışından 800'ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı bekleniyor.

Fuarda, 9 gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinlikleriyle imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşacak.

TÜYAP kitap fuarının adresi ve ulaşım bilgileri için tıklayınız...

TÜYAP KİTAP FUARINA NASIL GİDİLİR?

Metrobüs ile ulaşım

METROBÜS İle Söğütlüçeşme - Beylikdüzü hattını kullanarak fuar alanına ulaşabilirsiniz. Fuar merkezi Beylikdüzü son durakta bulunmaktadır.

Özel araçla ulaşım

Tem otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılınız. Avcılar istikametine devam edip 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayolu ile 3 km sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşacaksınız.

TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZİ ADRESİ

Cumhuriyet Mah. Eski Hadımköy Yolu cad. No:9/1 Büyükçekmece / İSTANBUL

TÜYAP kitap fuarının saat bilgileri için tıklayınız...

TÜYAP KİTAP FUARI SAAT KAÇA KADAR AÇIK OLACAK?

TÜYAP kitap fuarı hafta içi günlerde 10.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında açık olacaktır.