Giy üniformayı al yüksek maaşı! Rüyada rütbe görmek ne anlama gelir? | Rüya tabirleri

Rüyasında rütbe görmek, iş hayatında yükseleceğine işarettir. Düşü gören kişi kadın ise kocasının sevgisini kazanacağına, fakir ve yoksul biriyse zevceye ulaşacağına delalet eder. İşte rüyada görülen varlıkların neye yorulacağına dair ipuçları ve rüya tabirleri....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2019 Güncelleme 29 Ekim 2019, 07:57
Giy üniformayı al yüksek maaşı! Rüyada rütbe görmek ne anlama gelir? | Rüya tabirleri

İÇİNDEKİLER



Rütbe:
Rüyasında rütbe görmek, iş hayatında yükseleceğine işarettir. Düşü gören kişi kadın ise kocasının sevgisini kazanacağına, fakir ve yoksul biriyse zevceye ulaşacağına delalet eder.

Rozet: Rüyada rozet görmek, yakında taşınacağınızı, yeni arkadaşlar kazanacağınızı belirtir.



Rozet takmak: Rozet taktığını gören biri, kalabalıkta ilginç olaylarla karşılaşacak demektir. Büyük devlet adamı olarak da yorumlanır. Kişinin işle ilgili yeni bir durumla karşılaşacağına ve karar alacağına işarettir.


Rozetli ile konuşmak: Yakasında rozet olan bir kimse ile konuştuğunu görmek, bir devlet adamından yakında bir fayda göreceğine, kendisine verilen bir rozeti yakasına taktığını görmek ise büyük bir işe atanacağına işarettir.


Reçel: Bu tatlıyı yemek, işlerinde kâr yapacağı ve kazancının artacağına işaret eder. Ayrıca mutluluk ve refah işaretidir. Evde reçel yapmak, çok mutluluk veren haber almak demektir. Reçel almak ise evliliktir.

Kavanozda reçel: Reçel kavanozu görmek, yakında çok sevindirici bir haber alacağınıza işarettir. Bir başka rivayete göre de zorlukla elde edilecek rızka delalet eder.