23 Ekim MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları belirlendi! 1 milyon 282 bin liralık ikramiye devretti

19 Ekim Cumartesi günü yapılan çekilişlerde İzmir Gaziemir'deki bir talihli 2 milyon 19 bin 919 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu. Sayısal Loto'da gözler 2 milyonluk ikramiyenin tek talihliye çıkmasının ardından haftanın sonuçlarına çevrildi. Bu nedenle Sayısal Loto oynayan vatandaşlar heyecanla sonuçları bekliyor. İşte 23 Ekim MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

Giriş Tarihi 23 Ekim 2019, 21:53 Güncelleme 23 Ekim 2019, 23:42
23 Ekim MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları belirlendi! 1 milyon 282 bin liralık ikramiye devretti

İÇİNDEKİLER

Sayısal Loto oynayan vatandaşlar heyecanla arama motorlarında sonuçları araştırmaya başladı. Sayısal Loto'da gözler Cumartesi günü yapılan çekilişlerin ardından bugünkü çekilişlere çevrildi. Bu akşam saat 21.45'te yapılan çekilişlerin hemen ardından heyecanla beklenen sonuçlar belirlendi. Peki, bu hafta hangi numaralar ikramiye kazandı? İşte haftanın kazanan numaraları...

23 EKİM SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Sayısal Loto sonucu: 07- 17- 28 - 30 - 36 - 41

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.