Cornetto Mini Cooper çekiliş sonucu açıklandı mı? 2019 Algida mini çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Cornetto Mini Cooper çekilişi tamamlandı. Bu gelişmelerin ardından çekilişe katılım sağlayan vatandaşlar sonuçları araştırmaya başladı. Çekiliş ilanında sonuçların hangi tarihte açıklanacağı duyurulmuştu. Peki, Cornetto Mini Cooper çekiliş sonucu açıklandı mı? 2019 Algida mini çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 12:20 Güncelleme 11 Ekim 2019, 12:20
Cornetto Mini Cooper çekiliş sonucu açıklandı mı? 2019 Algida mini çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

Cornetto Mini Cooper çekiliş sonucu açıklandı mı? Algida'nın Cornetto Mini Cooper çekilişi 7 Ekim'de yapıldı. Mini Cooper çekilişine katılan vatandaşlar, sonuçların açıklanmasını heyecanla bekliyor. Büyük umutlarla çekilişe katılanların katıldıkları şifre yazılı ambalaj paketlerini kampanya sonuna kadar saklamaları gerekiyor. Şimdi ise gözler sonuçlara çevrildi. Peki, Cornetto Mini Cooper çekiliş sonucu açıklandı mı? 2019 Algida mini çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

CORNETTO MİNİ COOPER ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

7 Ekim'de yapılacak çekiliş sonrası kazanan aday açıklanacak. Şimdi ise gözler sonuçların ne zaman açıklanacağına çevrildi. Hemen belirtelim ki, Cornetto Mini Cooper çekiliş sonuçları 12 Ekim Cumartesi günü duyurulacak. Kazananlar, Algida'nın resmi internet sitesi ile Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nde duyurulacak.

CORNETTO ÇEKİLİŞ KAMPANYASI

Cornetto Mini Cooper Çekilişi Kampanya 1 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Vatandaşlar, paketlerdeki şifreleri 3818'e SMS olarak da göndererek çekilişe katıldılar.. SMS'ler opertaörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendiriliyor. SMS gönderirken Cornetto ambalajlarından çıkan şifre, ad, soyad ve adres bilgileri girildi.

Kampanyaya Dahil Promosyonlu Cornetto Ürünleri : Cornetto Romantik Aşık, Cornetto Gözü Kara Aşık, Cornetto Çılgın Aşık, Cornetto Disc Oreo, Cornetto Disc Toblerone, Cornetto Disc Vanilya Karamel, Cornetto Disc Antep Fıstık-Çikolata, Cornetto Classico Karadut-Kaymak, Cornetto Classico Çikolata, Cornetto Classico Kaymak

Önemli: Çekilişe katıldığınız şifre yazılı ambalaj paketlerini kampanya sonuna kadar saklamayı unutmayın.