7 Ekim MPİ On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! Son çekilişte 2 kişi büyük ikramiyeyi kazanmıştı

30 Eylül Pazartesi günü yapılan çekilişlerin ardından İstanbul ve Tekirdağ'daki 2 kişi 260 bin 834 liralık ikramiyenin sahibi oldu. Bugün bayilerden On Numara oynayan pek çok kişi heyecanla sonuçların açıklanacağı saate odaklandı. Noter huzurunda saat 21.15'te yapılan çekilişin ardından 7 Ekim On Numara sonuçları açıklandı. Peki, bu hafta hangi numaralara ikramiye çıktı? İşte haftanın kazanan numaralarının listesi...

Giriş Tarihi 07 Ekim 2019, 21:11 Güncelleme 07 Ekim 2019, 22:39
7 Ekim MPİ On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! Son çekilişte 2 kişi büyük ikramiyeyi kazanmıştı

İÇİNDEKİLER

7 Ekim On Numara çekiliş sonuçları, bayilerde On Numara oynayan vatandaşların gündeminde bulunuyor. İkramiyeyi kazanmak için heyecanla bekleyenler arama motorlarında On Numara sonuçları hakkında araştırma yapıyor. Peki, On Numara'da bu hafta hangi talihli numaralar kazandı? İşte 7 Ekim MPİ On Numara çekiliş sonuçları...

7 EKİM ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.