Sezen Zambak gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Sezen Zambak, 23 yaşında pırıl pırıl bir gençti. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi bölümünü bu yıl birincilikle bitirdi. Önceki gün kampüsüne gitmek isterken traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi. Dün, Sezen için birinci olarak bitirdiği fakültede tören düzenlendi. Baba Metin Zambak, anne Kevser Zambak ile genç kızın kardeşi Damla Zambak'ın gözyaşları tören boyunca dinmek bilmedi. İşte haberin detayları ve 18 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2019 Güncelleme 18 Eylül 2019, 07:56
Sezen Zambak gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

İÇİNDEKİLER

Sezen Zambak, 23 yaşında pırıl pırıl bir gençti. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi bölümünü bu yıl birincilikle bitirdi. Önceki gün kampüsüne gitmek isterken traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi. Dün, Sezen için birinci olarak bitirdiği fakültede tören düzenlendi. Baba Metin Zambak, anne Kevser Zambak ile genç kızın kardeşi Damla Zambak'ın gözyaşları tören boyunca dinmek bilmedi.



Sezen Zambak, gözyaşlarıyla toprağa verildi.





YARAMAZLIĞIN SONU
Demir korkuluklara sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı. Olay Mersin Silifke'de yaşandı. 10 yaşındaki Hüseyin Aşık, dün evde kimseyi bulamadı. Televizyon izlemek için pencereden içeriye girmeye çalıştı. Bu sırada penceredeki demir korkuluklara sıkıştı. Çocuğun çığlık sesini duyan komşular, hemen itfaiyeyi çağırdı. Ekiplerin demirleri kesmesiyle küçük Hüseyin kurtarıldı.



PİTBULL ŞOKU
Van'da S.U, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na aykırı hareket etti. "Tehlikeli Köpekler" arasında yer alan pitbull terrier cinsi köpek besledi. Kendisine 23 bin 406 TL idari para cezası kesildi. Köpek ve 2 yavrusu, Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi'ne teslim edildi.

HACKER ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
İstanbul
polisi, hacker çetesine göz açtırmadı. İnternet sitesinden alışveriş yapanların bilgilerini çalarak 2 milyon liralık vurgun yapan çeteden 14 kişiyi yakaladı. Lüks rezidansta yakalanan şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

TECAVÜZCÜYE CEZA İNDİRİMİ!
İzmir Menderes'te 39 yaşındaki M.Y.Y., 13 yaşındaki A.G.'ye cinsel istismarda bulunduktan sonra serbest bırakıldı. Dün de hakim karşısına çıktı. İddiaları yalanladı. Mahkeme skandal bir karara imza attı. Sapık iyi halden 10 yıl 5 ay ceza aldı.



SAĞLAM CEZA
İstanbul Pendik'te 2 yıl önce Ercan Kızılateş, minibüste giydiği şort yüzünden üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'a saldırdı. Tutuklanan Kızılateş, 3 yıl 4 ay hapse çarptırıldı. Sanık hakkında açılan davada ikinci ceza geldi.



Anadolu 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında Kızılateş, 'Toplu taşıma aracı olan minibüs içerisinde alenen hakaret' suçundan 5 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sanık, önceki dosyasıyla birlikte toplam 21 ay cezaevinde kalacak.



KAĞITÇIYA İNFAZ!
Adana'da dün tüyler ürperten bir cinayet işlendi. Bisikletiyle kağıt toplayan Suriye uyruklu Ahmed Aşur (18), başından vurularak katledildi. Olay yerine giden ekipler, mahallenin haritasını cep telefonlarına indirdi. Katilin kaçacağı noktalar bu şekilde tespit edildi. Zanlı Samet Ermenç, bir bahçede enselendi.

ZİYA RAMOĞLU



İstanbul Maltepe'de önceki gün işyeri açılışı yapan A.A. (25) açılışa çağırdığı arkadaşı Ali Kayadibi'nin (25) başına şakayla silah dayadı. Sonra da tetiğe bastı! Hastaneye kaldırılan Kayadibi kurtarılamadı. Gözaltına alınan zanlı ise "Şaka yapmak istedim" dedi.



DERTLER DERYA
Antalya'da Derya Hınıl (13), "Alışverişe gideceğim" diye dışarı çıktı. Sırra kadem bastı. Ağabey Mehmet Hınıl, kızkardeşinin kaçırılmış olabileceğini açıkladı: Ne olur onu bulun.



İYİLİK METRE
Gaziantepli taksici Mehmet Karabıyık, aracında 87 bin TL buldu. Hemen sahibine koştu. Tavrıyla meslektaşlarının gururu oldu. Parasına kavuşan müşteri, ödül olarak cebine 600 TL koydu.