18 Eylül MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları belirlendi! Cumartesi 3 bilete 1 milyon ikramiye çıkmıştı

Çekilişleri çarşamba ve cumartesi günü noter huzurunda gerçekleştirilen Sayısal Loto gözler sonuçlara çevrildi. Geçen hafta yapılan çekilişte 1 milyon 35 bin liralık ikramiye İstanbul'da Bakırköy ve Beşiktaş, İzmir'de Konak ilçesine gitmişti. Sayısal Loto için heyecanlı bekleyiş son buldu. Bugün bayilerden Sayısal Loto oynayan vatandaşlar çekilişlerin tamamlanmasıyla birlikte sonuçları araştırmaya başladı. İşte 18 Eylül MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 21:42 Güncelleme 19 Eylül 2019, 02:23
18 Eylül MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları belirlendi! Cumartesi 3 bilete 1 milyon ikramiye çıkmıştı

İÇİNDEKİLER

Bugün bayilerden Sayısal Loto oynayan on binlerce kişi büyük bir merakla arama motorlarında sonuçları araştırmaya başladı. 18 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları için heyecan sürerken çekilişler Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.45'te yapıldı. Sonuçlara göre hangi biletlerin ikramiye kazandığı merak konusu oldu. Haftanın sonuçları mpi.gov.tr'den ilan edildi. Peki, bu hafta hangi numaralar kazandı? İşte haftanın merakla beklenen sonuçları...

18 EYLÜL SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.