Adana'da mama nedeniyle boğularak ölen 3 aylık bebeği dedesi kucağında götürdü

Adana’da 3 aylık bebek, mama nedeniyle boğularak öldü. Dedesi, cenazeyi kucağında götürdü. İşte Takvim Gazetesi’nin 12 Eylül 2019 tarihli yaşam sayfalarından derlediğimiz haberler…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2019 Güncelleme 12 Eylül 2019, 07:55
Adana’da mama nedeniyle boğularak ölen 3 aylık bebeği dedesi kucağında götürdü

İÇİNDEKİLER




Ölen
torununu kucağına alan dedenin görüntüsü yürek burktu. Olay dün Adana'da yaşandı. Annesi bebeği Aykut Yılmaz'ı mama yedirdikten sonra uyuttu. Bir süre sonra hareketsiz yattığını fark etti. Eşi Cihan Yılmaz'a haber verdi. Baba, oğlunu hastaneye götürdü. Talihsiz bebek yaşamını yitirdi. Cenazesi ailesine teslim edildi. Torununun cenazesini alan dede Temur Yılmaz, gözyaşlarına boğuldu. 3 aylık Aykut Yılmaz'ın cenazesi daha sonra Şambayadı Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.


BUSE'DEN ACI HABER
Samsun Çarşamba'da 15 yaşındaki Buse Akça, dün yatak odasında baygın halde bulundu. Ailesi, beklemeden kızlarını otomobille hastaneye götürdü. Tedaviye alınan Akça, kurtarılamadı. Talihsiz kızın şüpheli ölümü, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Buse'nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.


SON UÇUŞ
Muğla
Fethiye'de tatile gelen Rus uyruklu Mikhail Malyshev, atlayış yapmak için yamaç paraşütü pilotu Ali Es ile birlikte Babadağ'ın bin 700 metre pistine çıktı. Hazırlıklarını tamamlayan ikili, uçuş yaptı. Es, paraşütten ayrılarak denize düştü. Malyshev ise açılan yedek paraşüt ile denize indi. Denize sert şekilde düşen Es, can verdi. Malyshev de koyda bulunan bir botla Kıdrak plajına çıkarıldı.


AH BE AYŞE
Muğla'da öğrencileri taşıyan Şeref A. yönetimindeki servis minibüsü, Cumhur K.'nın kullandığı kamyon ile çarpıştı. Korkunç kazada çok sayıda öğrenci yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Ayşegül Korkut, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberini alan yakınları yıkıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


AVCILAR'DA PANİK!
İstanbul Avcılar'da Hüseyin Çiçek'in kullandığı İETT otobüsü, eğimli ve kaygan yolda kontrolden çıktı. Park halindeki araçlara çarptı. Büyük paniğin yaşandığı olayda, şoför Çiçek, yolcular Hülya Topcucan, Arzu Karakaş, Derya Toprak ile bir başka yolcu yaralandı. Hüseyin Çiçek "Önümde belediyenin sulama aracı vardı. Yol rampada kayganlaştı. Direksiyon kontrolünü yitirdim" dedi.