Anadolu Otoyolu'nda silahlar yola saçıldı... Gerçek ortaya çıktı

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde cipin devrilmesi sonucu 6 kişi yaraladı. Öte yandan cipin avcılara ait olduğu öğrenilirken, araçtan yola savrulan av tüfekleri, tabancalar ve bu silahlara ait mermiler jandarma tarafından çevrede güvenlik önlemi alınarak toplandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Anadolu Otoyolu'nda silahlar yola saçıldı... Gerçek ortaya çıktı

Anadolu Otoyolu'nda silahlar yola saçıldı... Gerçek ortaya çıktı-1

Alınan bilgiye göre, Sungur G. idaresindeki 61 LC 100 plakalı cip, Anadolu Otoyolu İstanbul istikameti Büyük Melen mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Anadolu Otoyolu'nda silahlar yola saçıldı... Gerçek ortaya çıktı-2

Cipin ters dönerek durabildiği kazada, sürücü ile araçta bulunan Beliz Ay, Elif, Çağlar ve Arif Gedik ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Otoyolu'nda silahlar yola saçıldı... Gerçek ortaya çıktı-3

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikametine uzun araç kuyruğu oluştu. Cipin olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Anadolu Otoyolu'nda silahlar yola saçıldı... Gerçek ortaya çıktı-4

Öte yandan cipin avcılara ait olduğu öğrenilirken, araçtan yola savrulan av tüfekleri, tabancalar ve bu silahlara ait mermiler jandarma tarafından çevrede güvenlik önlemi alınarak toplandı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler