Şile Otoyolu'nda kaza! Ölü ve yaralılar var

Şile Otoyolu Alemdağ Mevkii Şile istikametinde bir minibüsle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, kazada yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2019, 04:37 Güncelleme 21 Temmuz 2019, 04:37
Şile Otoyolu’nda kaza! Ölü ve yaralılar var

İÇİNDEKİLER



Şile Otoyolu'ndaki kazada iki kişi ölürken 3 kişi ise yaralandı. İddiaya göre, Çekmeköy istikametinde ilerleyen 34 BD 1730 plakalı kamyonet henüz bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçerek 34 FL 0813 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışma sonucu 34 FL 0813 plakalı kamyonetin içerisindeki iki kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.



Sağlık ekipleri kaza yerinde yaralanan 3 kişiye ilk müdahalesinin ardından ambulansla Sancaktepe Şehit Profesör İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken bir kişinin durumun ağır olduğu öğrenildi. Polis ve Jandarma ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde yaklaşık bir saat çalışma yaptı.


​Ekiplerin incelemelerin ardından olay yerinde hayatını kaybeden Serhat Ak ve Sefa Üdül cenazeleri ambulansla Şehit Profesör İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne morguna kaldırıldı. Kaza da yara almadan kurtulan ismi henüz öğrenilmeyen sürücü gözaltına alınarak Alemdağı Polis Merkezine götürüldü. Sürücünün alkollü olduğu iddia edilirken araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.