Adana'da inanılmaz hırsızlık! Misafirliğe gittiği evi soydu

Adana'da inanılmaz bir hırsızlık olayın yaşandı. Adana'nın Çukurova ilçesinde misafirliğe gittiği evden 50 bin lira değerinde altın ve para çalan zanlı tutuklandı.

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2019, 10:26 Güncelleme 18 Temmuz 2019, 10:31
Adana’da inanılmaz hırsızlık! Misafirliğe gittiği evi soydu

İÇİNDEKİLER

Adana'nın Çukurova ilçesi Belediye evleri mahallesinde yaşayan B.H., 7 ay önce tanıştığı K.B.'yi evine davet etti. K.B. beraberinde Y.T. ile birlikte eve gitti. Bir süre oturduktan sonra B.H. ve arkadaşı arkadaşı K.B. alışveriş yapmak için semt pazarına gitti.

EV SAHİBİ PAZARA GİDİNCE SOYGUNA BAŞLADI
Evde tek başına kalan Y. T. masa üzerinde bulunan kasa anahtarını alıp ev sahibi B.H.'nin kasasını açtı. Kasadaki 50 bin lira değerinde para ve altınını alarak çantasına sakladı.
Alışverişin ardından eve dönen arkadaşlar, bir süre oturup sohbet ettikten sonra evden ayrıldı.

PARALARI TESLİM ETTİ
Misafirlerini uğurladıktan sonra, kasasındaki altın ve paralarının olmadığını fark eden B.H. evine davet ettiği K.B.'yi arayıp soyulduğunu söyledi ardından da şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli Y.T., emniyetteki sorgusunda pişman olduğunu belirterek çaldığı altın ve paraları polise teslim etti. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.