MPİ 4 Temmuz Süper Loto sonuçları belli oldu! 6,8 milyon liralık ikramiye devretti

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta perşembe günleri noter huzurunda çekilen Süper Loto'da meraklı bekleyiş sona erdi. İdare 4 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçlarını açıkladı. Peki, bu haftanın kazanan numaraları hangileri oldu? İşte o şanslı numaralar...

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2019, 21:15 Güncelleme 05 Temmuz 2019, 02:13
MPİ 4 Temmuz Süper Loto sonuçları belli oldu! 6,8 milyon liralık ikramiye devretti

İÇİNDEKİLER

Her hafta perşembe günleri çekilen Süper Loto'da haftanın kazanan şanslı numaraları belli oldu. 4 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Bu hafta yapılan çekilişte Süper Loto'da 6 milyon 841 bin 168 TL ikramiye devretti. Peki, bu haftanın kazanan numaraları hangileri oldu? İşte bu haftanın kazanan numaraları...

4 TEMMUZ SÜPER LOTO SONUÇLARI

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.