Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu kimdir? Dilek İmamoğlu nereli ve kaç yaşında?

23 Haziran İstanbul seçimleri için milyonlarca vatandaş sandık başına gitti. Seçimin ardından vatandaşların araştırdığı konular arasında "Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu kimdir?" sorusu yer alıyor. Peki, Dilek İmamoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte Dilek İmamoğlu'nun hayatı...

Giriş Tarihi 23 Haziran 2019, 18:46 Güncelleme 23 Haziran 2019, 18:46
Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu kimdir? Dilek İmamoğlu nereli ve kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun kim olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dilek İmamoğlu kimdir sorusu internette araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu kimdir? İşte Dilek İmamoğlu'nun hayatı...

DİLEK İMAMOĞLU KİMDİR?

Dilek İmamoğlu 18 Kasım 1974 yılında Trabzon'da doğmuştur. İlk öğrenimini Trabzon'da tamamlamıştır.

Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu çiftinin iki erkek bir kız olmak üzere 3 çocukları vardır.

Dilek İmamoğlu İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümünü bitirdikten sonra Kamu Maliyesi bölümünü bitirmiştir. Ekrem İmamoğlu ile Dilek İmamoğlu bir aile ortamında birbirleri ile tanışmışlar ve 18 Kasım 1995'te evlenmişlerdir.

Dilek İmamoğlu 23 yıllık evliliğini tanımlarken 'mutlu oldum' demiştir. İmamoğlu Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yapmıştır. Şu anda aynı alanda doktora öğrencisidir.

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?

Ekrem İmamoğlu, 1970'te Trabzon'da doğdu. Trabzon Lisesi'nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. İmamoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü'nde yöneticilik yaptı.

18 Kasım 1995'te Dilek Kaya ile evlenen İmamoğlu'nun, Mehmet Selim (d. 1997),Semih (d. 2005) ve Beren (d. 2011) adlı üç çocuğu vardır.

2009'da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi.

Trabzon'da doğdu. Trabzon Lisesi'nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı.

2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi.

Ekrem İmamoğlu son olarak CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.