28 Mart Hadi Gamer ipucu sorusu: Abbas Güçlü'nün sunduğu programın adı ne?

Hadi Gamer bu akşam saat 19.30'da başlayacak. Birçok kişinin merakla beklediği 28 Mart Hadi Gamer ipucu sorusu yayınlandı. Peki, "Abbas Güçlü'nün sunduğu programın adı ne?" ipucu sorusunun yanıtı ne? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 28 Mart 2019, 18:14 Güncelleme 28 Mart 2019, 19:55
28 Mart Hadi Gamer ipucu sorusu: Abbas Güçlü’nün sunduğu programın adı ne?

İÇİNDEKİLER

Canlı bilgi yarışması Hadi Gamer bu akşam saat 19.30'da başlayacak. Yarışma öncesinde birçok kişi Hadi ipucu sorusunun yanıtını arıyordu. 28 Mart Hadi Gamer ipucu sorusu "Abbas Güçlü'nün sunduğu programın adı ne?" olarak paylaşıldı. İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

28 MART HADİ GAMER İPUCU SORUSU

Soru: "6 Mart Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan yeni bir yarışma programının adını soruyoruz. Türkiye'nin oyun geliştiricisini ve oyun yazanını bulacak olan yarışma, dijital oyun dünyasında bir kariyer fırsatı tanıyor. Abbas Güçlü'nün sunduğu bu programı kimler takip ediyor?"

Cevap: ABBAS GÜÇLÜ İLE BÜYÜK OYUN

ABBAS GÜÇLÜ KİMDİR?

Abbas Güçlü 1957 senesinde Ankara'da hayata gözlerini açtı. Lise mezuniyetinin ardından Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'nde eğtimine devam etti.

Abbas Güçlü, buradaki eğitimini de tamamladıktan sonra 1985 senesinde Milliyet'te çalışmaya başladı. Halen Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yapan Abbas Güçlü, aynı zamanda gazetenin eğitim editörüdür.