Başkan Erdoğan'dan Hatay'da ev ziyareti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bir vatandaşın davetini geri çevirmeyerek evine ziyarette bulundu. Öte yandan, Erdoğan’ın Hatay’da gerçekleştirdiği yerel seçim mitingini izleyemeyen Hataylı engelli çocuğun gözyaşları yürekleri sızlattı.

Giriş Tarihi 24 Şubat 2019, 21:58 Güncelleme 25 Şubat 2019, 06:51
Başkan Erdoğan’dan Hatay’da ev ziyareti

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bir vatandaşın davetini geri çevirmeyerek evine ziyarette bulundu. İtfaiye Meydanı'ndaki mitingin ardından bir vatandaş Erdoğan'ı evine davet etti.

Daveti kabul eden Erdoğan, vatandaşın evine giderek ev halkıyla sohbet etti ve Türk kahvesi içti.

Çocuklarla ve ailenin yaşlı üyelerinden biriyle yakından ilgilenen Erdoğan'a ziyareti sırasında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da eşlik etti.

Başkan Erdoğan'ı üzerinde, 'Vaktin çoksa künefe yapalım akidi sen ol, vaktin azsa çay yapalım şekeri sen ol, şu garibi kırma evimize misafir ol' yazan pankart ile davet etmişler...

BAŞKAN ERDOĞAN'I GÖRMEK İSTEYEN ENGELLİ ÇOCUK GÖZYAŞI DÖKTÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'da gerçekleştirdiği mitingde rahatsızlandığı için miting alanından çıkarılan engelli çocuk, kurulan sağlık çadırında yapılan tedavinin ardından Erdoğan'ı görmek istedi. Gözyaşları içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek isteyen engelli çocuğu kucağına alan bir sağlık görevlisi mitingi izletti.

Engelli çocuk daha sonra sağlık nedenleri dolayısıyla ailesi tarafından zor da olsa evine götürüldü. Engelli çocuğun Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi tarafından isminin alındığı ve ailesine ulaşılacağı öğrenildi.