İstanbullu Gelin 72. yeni bölümde Faruk’tan şoke eden teklif!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de bu akşam yine heyecan dolu olaylar yaşanacak. Faruk’un Adem’e yapacağı ve Boranlar’ı şok eden teklif ne olacak? Diğer yandan İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde İpek ile Fikret’in boşanıp boşanmayacağı merak ediliyor.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2019, 11:28 Güncelleme 15 Şubat 2019, 11:32
İstanbullu Gelin 72. yeni bölümde Faruk’tan şoke eden teklif!

İÇİNDEKİLER

Konusu ve oyuncularıyla oldukça sevilen dizi İstanbullu Gelin'in 72. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. İzlenme rekorları kıran İstanbullu Gelin dizisi bu akşam da izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

İSTANBULLU GELİN 72. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN'DE NELER OLACAK?

Faruk'un Adem'e teklifi Fikret ve Esma için şok etkisi yaratırken Adem tekliften ziyade baba olma duygusuyla mücadele etmektedir. Süreyya Dilara'ya kavuşmanın sevinciyle artık gelecekten daha da umutludur. Adem'in değiştiğine inanmayan tek kişi Okan'dır, aldığı kararla herkesi şaşırtır. Boranlar hızla değişen gündeme ayak uydurmaya çalışırken en beklenmedik hislerle karışan Osman için bambaşka bir dönem başlamaktadır. Dava gününe hazırlanan İpek ve Fikret için ise hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR



Esma'nın hastalığı ve İpek'in gidişi sonrası konakta yeni bir dönemin başladığı hissedilmektedir. Fikret, Adem'le aldıkları karar nedeniyle kendisini güçlü hissetmektedir, pes etmeyecektir. Adem ile Güneş'in ilişkisinin ciddileşme adımları attığını fark eden Dilara gittikçe yalnızlaşmaktadır. Süreyya'nın konaktaki hakimiyeti durumların getirisi olarak artarken, Esma'nın kırılması ise konağın içerisinde soğuk rüzgarlar esmesine neden olur. Faruk, Fikret'in tekrar Adem ile yakınlaşıp iş yapacağını öğrenince önemli bir karar aşamasına gelir.