Hercai'nin 1.bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Jehan Barbur'un seslendirdiği türkü uzak diyarlara götürdü!

Atv'de Hercai rüzgarı esecek. Başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santırcıoğlu gibi ünlü isimlerin paylaştığı Hercai'nin yayınlanan ilk bölüm 2. fragmanı izleyiciyi derinden etkiledi. Tanıtımda, Jehan Barbur'un seslendirdiği türkü uzak diyarlara götürdü. İşte Hercai'nin tanıtımı...

Giriş Tarihi 14 Şubat 2019, 18:35 Güncelleme 14 Şubat 2019, 19:09
Hercai’nin 1.bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Jehan Barbur’un seslendirdiği türkü uzak diyarlara götürdü!

İÇİNDEKİLER

Atv'nin merakla beklenen yeni dizisi Hercai'nin ikinci tanıtımı dün akşam izleyiciyle buluştu. Dizinin tanıtımında, birbirini çok seven ve birbirine çok aşık iki gencin acı sonla biten hikayesi sonucunda yazılmış, zengin kültürümüzün bir ürünü olan "Bir Ay Doğar"a yer verildi. Fenomen olmaya aday ve herkesin içinde bir yere dokunan bu melodramatik türküyü, büyülü bir sesi olan Jehan Barbur seslendirdi. Barbur, Twitter hesabından yeni tanıtımı paylaşarak "Mardin'e ve bu güzel hikâyeye ses olmaktan mutluyum" notunu düştü.

HERCAİ OYUNCULARI

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz'in üstlendiği "İntikamdan doğan imkansız bir aşkın masalı" mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini ise Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen ve Eda Elif Başlamışlı paylaşıyor. İzleyiciyi ekrana kilitleyecek dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin üstleniyor.