En güzel ve anlamlı cuma mesajları! 15 Şubat 2019 Hadisli cuma mesajları

Cuma gününün gelmesiyle birlikte vatandaşlar tanıdıklarına, sevdiklerine ve akrabalarına göndermek için en güzel ve anlamlı cuma mesajları ile ilgili araştırma yapıyor. Hadisli cuma mesajları 2019 yılıyla ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2019, 01:21 Güncelleme 15 Şubat 2019, 01:21
En güzel ve anlamlı cuma mesajları! 15 Şubat 2019 Hadisli cuma mesajları

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca insan Cuma gününün gelmesiyle birlikte Cuma mesajları ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Müminler bu anlamlı günü en güzel şekilde geçirmek istiyor. Siz de sevdiklerinize, ailenize ve arkadaşlarınıza WhatsApp, Twitter, Instagram, SMS ve Facebook üzerinden en güzel ve anlamlı cuma mesajları gönderebilirsiniz. Birbirinden güzel hadisli cuma mesajlarını sizin için derledik.

EN GÜZEL VE ANLAMLI CUMA MESAJLARI

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı Cumalar.

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

Müminler bayramlar kadar önemli ve değerli bir gün olan Cuma gününü en anlamlı şekilde idrak etmek istiyor. Cuma gününün önemi hem Kuran'da hem de hadislerde anlatılmıştır. Bugün Cuma namazını kılmak, dua ve tövbe etmek, sevdiklerinin, eşinin, dostunun Cumasını kutlamak evladır. İşte en anlamlı Cuma mesajları…

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı Cumalar.

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun…

Ey Nefsim Şeytana Yem Olmak mı Yoksa Cennette Gül Olmakmı Niyetin, Bırak Yakamı Secde Edeyim Sen Huzura Er, Ben İmanla Öleyim. Hayırlı Cumalar.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sen de dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

Ya Rab... Hesap günü amel defterlerimizi sağ tarafımızdan ver... Solumuzdan ve arkamızdan verip bizi mahcup eyleme. Amin! Hayırlı cumalar.

Allah'ım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı Cumalar dilerim.

Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin! Tüm Müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.

Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum'a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı cumalar.