Çarpışma 10. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

Show TV’nin keyifle takip edilen dizisi Çarpışma, dün akşam ekrana geldi. Konusu, oyuncuları ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyen Çarpışma dizisinde neler yaşandı. Son bölümün hemen ardından Çarpışma 10 . yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı.

Giriş Tarihi 08 Şubat 2019, 11:56 Güncelleme 08 Şubat 2019, 11:56
Çarpışma 10. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

İÇİNDEKİLER



Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Çarpışma'da gerilimli olayların ardı arkası kesilmiyor. Çarpışma son bölümde Kerem'in annesini kurtaran kişi kim oldu? Kerem ile annesinin kavuşma anı ise izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Son bölümden hemen sonra Çarpışma dizisinin 10. yeni bölümünden ilk sahne de yayınlandı. İşte yaşanacaklar...

ÇARPIŞMA 10. BÖLÜMDEN İLK SAHNE

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem'in, annesinin öldürüldüğünü düşünerek yaşadığı korku ve panik hali, Serpil'i ansızın karşısında görmesiyle yerini mutluluk ve sevince bırakır. Zeynep, Kadir'in annesini bulmasına yardımcı olabilmek için tehlikeli bir işe soyunur. Cemre, Kerem'in gelecekleriyle ilgili kafasındaki duvarları yıkacak büyük bir adım atar. Veli'nin Zeynep'e ve Aylin'e olan saplantılı sevgisi çok tehlikeli bir hal alır. Kadir'in, Galip'ten aldığı paranın, adli emanetten alınıp hazineye sevk edileceği haberi Veli'nin iştahını kabartır. Parayı çalmak için plan yapar ve güzergâh üzerine pusu kurar. Adalı'ya da kendisine engel olmaması için oyun oynar.


Veli'nin adamları ile polisler arasında şiddetli bir çatışma çıkar. Ama bu kez Adalı, Veli'nin tekerine taş koyacaktır. Kadir, emniyetteki hainin Meltem olduğunu çözer. Aynı anlarda Veli, Meltem'e; Kadir'in, Zeynep'in, Cemre'nin ve Kerem'in de çok yakından tanıdığı birini öldürmesi için talimat verir. Ancak, Meltem'i takibe alan Adalı da birden kendini ateş çemberinin içinde ve ölümle yüz yüze bulur.