Diriliş Ertuğrul 134. bölümde Abdurrahman ölecek mi?

Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam TRT 1’de izlenebilecek. Konusu ve oyuncularıyla sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’da Abdurrahman’ın yaşayıp yaşamayacağı merak konusu oldu. İşte Diriliş Ertuğrul dizisinin heyecan dolu fragmanları…

Giriş Tarihi 06 Şubat 2019, 16:54 Güncelleme 06 Şubat 2019, 16:55
Diriliş Ertuğrul 134. bölümde Abdurrahman ölecek mi?

İÇİNDEKİLER



İzlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul yine heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul'da Dragos'un yeni planı merak edilirken, Ertuğrul'un da ailesini kurtarıp kurtaramayacağı merakla bekleniyor. Fragmanlardaki sahnelerden sonra izleyicilerin dizi için geri sayımı da başladı.

Bu akşam ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul, yine izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Ertuğrul ile Moğollar arasında yaşanan savaşın sonucu nasıl olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA BU AKŞAM NELER YAŞANACAK?

Dragos'un kilisenin önünde Ertuğrul'u öldürmek için hazırladığı oyunda bir anda şartlar değişmiş ve Zangoç canı pahasına Ertuğrul'u korumak durumunda kalmıştı. Yaşanan çatışmada Abdurrahman ağır yaralanmış Ertuğrul'un kollarında yaşam mücadelesi veriyordu. Acaba Abdurrahman yaşayacak mı?

Bir yanda Dragos bir yanda Beybolat'la uğraşmak durumunda kalan Ertuğrul Bey'in yürüttüğü gizli faaliyetler Moğolların dikkatinden kaçmamıştı. Hülagü Han'ın peşinde olduğu ve Selçuklu Devlet sırlarını içinde barındıran sandıkla Anadolu'dan toplanan vergilerin bir anda ortadan kaybolması Ertuğrul'u işaret ediyordu. Kendileri açısından yaşanan sıkıntılara son vermek isteyen Moğollar Söğüt'e en vahşi komutanlarından birini göndermiştir. Nökerleri ile Kayı obasını basan Moğol komutan Hayme Ana ve otağdakileri esir almıştır. Ertuğrul, Moğolların eline düşen ailesini kurturabilecek midir?

Moğol komutan gizlice kendileri için çalışan Beybolat Bey'i Uç Bey'i ilan etmiştir. Ertuğrul bu durum karşısında ne yapacaktır? Söğüt'ün düzeninde ne gibi değişiklikler olacaktır?

Kayı Obasına baskın veren bu Moğol komutan aslında kimdir? Kayı Obası'na baskın yapan Moğollar'ı fırsat bilen Dragos'un yeni planı ne olacaktır?