Atv'nin yeni dizisi Hercai'nin ilk fragmanı yayınlandı! Hercai ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Hercai Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Dizi Atv’de izlenir sloganıyla yıllardır efsane dizileri ekranlara getiren Atv’den bir dizi daha geliyor. Atv’nin merakla beklenen yeni dizisi Hercai’nin ilk tanıtım filmi dün akşam izleyiciyle buluştu. Dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi uyandırdı. İzleyiciler merakla Hercai dizisinin başlayacağı tarihi bekliyor. Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın masalı”  mottosuyla yola çıkan Hercai'nin oyuncu kadrosunda kimler var merak ediliyor.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2019, 14:19 Güncelleme 07 Şubat 2019, 09:03
Atv’nin yeni dizisi Hercai’nin ilk fragmanı yayınlandı! Hercai ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

İÇİNDEKİLER

Hercai dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi Atv'de izlenir sloganıyla yıllardır efsane dizileri ekranlara getiren Atv'den, güçlü oyuncu kadrosuna sahip bir dizi daha geliyor. İntikamdan doğan bir aşk masalını anlatan yeni dizi Hercai'nin ilk fragmanı izleyicide büyük ilgi uyandırdı. Fragmanın yayınlanmasının hemen ardından izleyici, "Hercai ne zaman başlayacak" sorusunun cevabını aradı. Peki, yeni dizi Hercai ne zaman başlayacak ve oyuncu kadrosunda kimler var?

HERCAİ FRAGMAN - TIKLA İZLE

Atv'nin merakla beklenen yeni dizisi Hercai'nin ilk teaserı dün akşam izleyiciyle buluştu. Dizinin tanıtımda UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası geçici listesinde bulunan Malabadi Köprüsüne yer verildi.

HERCAİ OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği "İntikamdan doğan imkansız bir aşkın masalı" mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini ise Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen ve Eda Elif Başlamışlı paylaşıyor. İzleyiciyi ekrana kilitleyecek dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin üstleniyor.