Buse Acar'ın anne ve babasıyla çektirdiği son fotoğraf ortaya çıktı

Antalya’daki hortum faciasında dalgalara kapılarak kaybolan Buse’yi arama çalışmaları sürüyor. Buse’nin anne ve babasıyla çektirdiği son fotoğraf ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2019 Güncelleme 30 Ocak 2019, 08:01
Buse Acar’ın anne ve babasıyla çektirdiği son fotoğraf ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Antalya'nın Kemer ilçesinde annesiyle birlikte sahildeki dalgaları seyretmeye giderken hortum felaketinde kaybolan üniversite öğrencisi Buse Acar'ı karadan, havadan ve denizden süren arama faaliyetleri 7. güne girdi. Sahil Güvenlik Komutanlığının 4 arama kurtarma korvetinden biri olan TCSG Yaşam (SG 704) da çalışmalara katıldı. Buse'nin denizde akıntıya kapılmış olma ihtimali de değerlendirmeye başladı.



Sahil Güvenlik Komutanlığının 4 arama kurtarma korvetinden biri olan TCSG Yaşam (SG 704) da katıldı. 88 metre uzunluğunda 12 metre genişliğindeki TCSG Yaşam, helikopter pistine ve gerekli her türlü donanıma sahip. Denizdeki arama faaliyetlerinde, Sahil Güvenlik ve Jandarmaya ait şişme botlarla açılan, teknisyen ve dalgıç yaklaşık 30 kişi görev alıyor. Bu arada Buse'nin annesi Ayla Akkın ve babası Ahmet Acar'la çektirdiği son fotoğraf ortaya çıktı.