Trabzon'da film gibi olay! Başvurduğu avukat da dolandırdı...

Trabzon’da yaşayan Şahinaz Ulusoy, dolandırıldığı için başvurduğu avukatın da kendisini dolandırması üzerine, çılgına döndü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2019 Güncelleme 28 Ocak 2019, 08:01
Trabzon’da film gibi olay! Başvurduğu avukat da dolandırdı...

İÇİNDEKİLER

Şahinaz Ulusoy, bir süre boyunca çalıştığı iş yerinde alacaklarını alamadığı için ayrıldı. İş yerinde sorun yaşayan Ulusoy, avukat M.S.'ye başvurarak bir dava açmak istedi. Alacaklarını tahsil etmesi için başvurduğu avukatın kendisinden dava açmak için para istediğini ancak bir yıl boyunca kendisini oyalayarak dava açmadığını iddia eden Ulusoy, avukat M.S.'yi Trabzon Barosu'na şikayet edeceğini söyledi. Avukata dava açması için 3 bin TL verdiğini iddia eden Şahinaz Ulusoy, şöyle konuştu: Ben iş yerindeki alacaklarım için avukata başvurdum.
Avukat bana dava açacağını, sonra uzlaşma yapacağını belirtti. Dosya açılacağını söyleyerek benden 3 bin TL aldı. Sonra 'davayı açtık' dedi. Ben e-devletten kontrol ediyordum, görünmüyordu. Şüphelenmeye başladım. Adliyeye giderek sordum baktım ki benim açılmış bir davam yok. Numaramı engelledi. Bir yerde oturup konuştuk. Ben davayı açacaktım ama o aralar bir sıkıntım vardı dedi. Daha önce birilerini de aynı şekilde dolandırmış. Beni dolandırdı, başka birilerini dolandırmasın istiyorum.