Şifanın rengi kırmızı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2019 Güncelleme 01 Ocak 2019, 07:58
Şifanın rengi kırmızı

İÇİNDEKİLER

Doğal besinler şifa dağıtıyor. Özellikle likopenden zengin kırmızı meyveler, vücuda olan faydalarıyla dikkat çekiyor. Kanserden koruyan mide ve bağırsakları güçlendiren bu besinler ve faydaları şöyle sıralanıyor:

DOMATES:Vücuda demir emilimi yapar. Bağışıklığı güçlendirir. Kalp krizini önler. Kanserden korur.
NAR: Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kolesterolü dengeler. Kalp hastalıklarından korur. Menopoz şikayetlerini azaltır.
KIRMIZI ÜZÜM: Epilepsi hastalığına iyi gelir. Kalp krizini engeller. Kanı temizler. Karaciğeri güçlendirir.
KİRAZ: Kolesterolün doğal ilacıdır. Kalp hastalıklarına karşı korur. Damar sertliği, romatizma ve varislere iyi gelir.
ÇİLEK: Kanı temizler, kalp rahatsızlıklarını önler. Kolesterolü düşürür. Karaciğer dostudur.
KUŞBURNU: En fazla C vitamini içeren meyvedir. Bağı-şıklığı kuvvetlendirir. Kanserden korur. Romatizmaya iyi gelir.
PANCAR: Karaciğerin düzenli çalışmasını sağlar. Şeker hastalığına karşı koruyucudur. Suyu, kanser oluşumunu engeller.