Hadi ipucu sorusu: Suicide Squad filminin karakterleri kimlerdir? 22 Aralık Film Gecesi Hadi ipucu

Hadi ipucu sorusu yayınlandı... Hadi yarışmacılarına bu akşam gerçekleştirilecek 30 bin lira ödüllü Film Gecesi için "Suicide Squad filminin karakterleri kimlerdir?" sorusu soruldu. Peki Hadi İpucu sorusu olarak sorulan "Suicide Squad filminin karakterleri kimlerdir? " sorusunun cevabı ne? İşte Hadi 22 Aralık Film Gecesi ipucu sorusunun cevabı...

Giriş Tarihi 22 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 22 Aralık 2018, 19:51
Hadi ipucu sorusu: Suicide Squad filminin karakterleri kimlerdir? 22 Aralık Film Gecesi Hadi ipucu

İÇİNDEKİLER

Hadi ipucu sorusu yayınlandı... Hadi yarışmacılarına bu akşam gerçekleştirilecek 30 bin lira ödüllü Film Gecesi için "Suicide Squad filminin karakterleri kimlerdir?" sorusu soruldu. Peki Hadi İpucu sorusu olarak sorulan "Suicide Squad filminin karakterleri kimlerdir?

İşte Hadi ipucu sorusunun cevabı...

22 ARALIK HADİ FİLM GECESİ İPUCU SORUSU CEVABI

Floyd Lawton / Deadshot, Joker, Harleen Quinzel / Harley Quinn, Rick Flag, Amanda Waller, George "Digger" Harkness / Boomerang, Jay Hernandez, Chato Santana / El Diablo, Waylon Jones / Killer Croc, Griggs, GQ Edwards.

SUİCİDE SQUAD HAKKINDA

Suicide Squad: Gerçek Kötüler, DC Comics'in aynı adlı antikahraman takımından uyarlanan Amerikan süper kahraman filmi. Film DC Extended Universe'in geliştirdiği üçüncü yapım. David Ayer tarafından yazıp yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Cara Delevingne ve Scott Eastwood yer alıyor.

Şubat 2009 itibarıyla Suicide Squad filmi Warner Bros. tarafından geliştirildi. Ayer filmi yazıp yönetmek için Eylül 2014'de imzayı attı ve Ekim'de oyuncu seçme süreci başladı. Temel çekimler 13 Nisan 2015 tarihinde Toronto, Ontario, Kanada'da başladı ve ek çekimler Chicago, Illinois'te yapıldı ve o yılın Ağustos ayında sona erdi. Film 2D, 3D ve IMAX 3D olarak 5 Ağustos 2016'da vizyona girdi.

Özellikle Margot Robbie'nin performansı övülmesine rağmen eleştirmenlerden olumsuz yorumlar alan film dünya çapında 745 milyon $'ın üstünde hasılat elde etti. 89. Akademi Ödülleri'nde En İyi Makyaj ve Saç Tasarımıkategorisinde ödül kazandı.