Kırmızı biber içinizi ısıtır

Soğuk havaların kendisini iyice hissettirdiği kış aylarında vücut ısısını yüksek tutmak pek çok rahatsızlığın önüne geçiyor. Diyetisyen Bengü Ünal; kırmızı biber, ıhlamur, tarçın, karabiber, zerdeçal ve zencefilin vücut ısısını artırdığını vurguluyor. "Ihlamur, terleme yoluyla vücut ısısını arttırır. Bağışıklığı güçlendiren zencefil, vücudu sıcak tutar. Kuru baklagiller, kırmızı et, keçiboynuzu ve kuru üzüm de kansızlığı azaltır, bu hastalığın neden olduğu üşümeyi engeller" diyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.