Kansersavar kahve

Türk kültüründe, çaydan sonra en çok tüketilen içecek olan Türk kahvesi, şifa dağıtıyor. Diyetisyen Gizem Şimşek Aktaş, son dönemde toplumda Türk kahvesi tüketiminin arttığını belirtiyor. Kahvenin metobolizmayı hızlandırma ve kansere karşı koruyucu özelliği olduğunu vurguluyor. "Günde 3-4 fincana kadar rahatlıkla tüketebilirsiniz. Ama filtre kahve, çay gibi içeceklerle tüketiyorsanız, bunun dozajına dikkat etmek gerekir" uyarısında bulunuyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.