Günlük burç yorumları – 4 Aralık 2018 Salı

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 4 Aralık Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 04 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 04 Aralık 2018, 09:27
Günlük burç yorumları – 4 Aralık 2018 Salı

İÇİNDEKİLER

Koç

Bugün büyük adımlara hazırlanıyorsun. Yeni yılı karşılarcasına kişisel değişimlere giderken, seyahat için plan yapacaksın. Enerjiniz oldukça güçlü. Bir süredir ihmal ettiğiniz işlerin sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirin.

Boğa

Aşk konusunda daha seçici olacağın günler başlıyor. Daha önce birlikte olduğun kişiye benzer kişilerle karşılaşabilirsin. İletişimde zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

İkizler

Ruhsal anlamda kendini besleyecek işler yapabilir, aynı düşüncede olduğun insanla vakit geçirebilirsin. İdeallerinizin değiştiğini anlayacak ve geleceğe yönelik yeni planlar için sabırlı ve kararlı davranacaksınız.

Yengeç

Mücadele edeceğin alanlarda sakin hareket etmelisin. Hızlı kararlar üzülmene neden olabilir. Kariyer odaklı planlar yapabileceğiniz bir haftadasınız. Başarınız size mesleki geleceğinize karşı güven verecektir.

Aslan

Önemli işler yapmış insanlarla bir arada olabilirsin. Fikirlerinle çevreni etki altında bırakacaksın. Saygın çevrelerin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. Önemsediğiniz kişiler arasında birleştirici bir rol üstlenebilirsiniz.

Başak

'Bu zamana kadar ne yaptıysam olmadı' dediğin konuların kapısının sana bir bir açıldığına şahit olacaksın. Kendinizden hoşnut olacağınız, kontrollü davranmanın yararını hissedeceğiniz bir gün.

Terazi

Bugün hırsın ve mücadeleci yanın fark ediliyor. Birilerine yön vermek de kontrolün altında olacak. Sizi zorlayan durumlar olsa bile iyimser ve anlayışlı bir tavır içinde olacaksınız. Böylece fırsatları değerlendirmeyi başarabilirsiniz.

Akrep

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Eğer ailenle ortaklı bir iş yapısı içindeysen statünü güçlendirebilirsin. Parasal konularda fikrinize başvurabilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olmalısınız.

Yay

Yoğun olacağın bir döneme giriyorsun. Kendi işini büyütmek ya da çalışan sayısını artırmak istiyorsan elini çabuk tut. Duygularınız dalgalanacak ve hassasiyetiniz yükselecek. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir.

Oğlak

Bugünlerde yine iş ve sorumluluk derken kendini unuttuğunu fark edebilir, biraz daha kendine dönebilirsin. Parasal konulara yönelik yeni hayaller kurabilirsiniz. Bir dostunuzun önerileri hayal gücünüzü uyandırabilir.

Kova

Genel olarak kariyer alanında yükseldiğin bir gün olacak. Geçen ay yaptığın harcamaları bugün toparlayabilirsin. Kaygılarınızı büyütmeyin. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek. Farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

Balık

Maddi konular gündeminde. Kazancını artırmanın yolunu arayacaksın. Sorumlulukların sana ağırlık oluşturuyor. Hayalleriniz için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. Maddi konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün.