Meteoroloji'den son dakika fırtına uyarısı! 4 Aralık Salı hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji'den hava durumunu araştıran vatandaşlara yeni bir uyarı geldi. 4 Aralık hava durumu nasıl olacak? Salı günü yağış var mı? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika uyarısı ve hava durumu raporu...

Giriş Tarihi 03 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 03 Aralık 2018, 18:54
Meteoroloji’den son dakika fırtına uyarısı! 4 Aralık Salı hava durumu nasıl olacak?

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı bir son dakika açıklamasıyla vatandaşları fırtınaya karşı uyardı! Meteoroloji, yarın Akdeniz açıklarında ve Orta Akdeniz'de fırtına beklendiğini belirtti.

Peki 4 Aralık Salı hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da yağış var mı? İşte Meteoroloji'den yapılan son dakika uyarısı ve yurt genelinde hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Rüzgarın yarın Akdeniz'in açıkları ile Orta Akdeniz'de (Alanya- Mersin arası) doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor" denildi.

İŞTE YURT GENELİNDE HAVA DURUMU RAPORU

4 Kasım Salı İstanbul, Ankara, İzmir'de hava durumu nasıl olacak, yağış var mı? İşte yurt genelinde hava durumu tahminleri: