ZERDEÇAL ONARIR
Zerdeçal, vücuttaki iltihabı gideriyor. Bu özelliğiyle
kanserli hücreleri öldürüyor. Özellikle mide ve cilt kanserini önlüyor.
PROSTATA DOMATES
Karpuz,
domates ve kayısı gibi
kırmızı ve turuncu renkteki besinlerin içinde bulunan
'likopen', antioksidan özelliği taşıyor. Likopen akciğer, prostat ve rahim ağzı
kanserine karşı savaşıyor.
BALIK KALKANI
Balıklarda bolca bulunan
Omega-3, keten tohumu, semizotu ve ceviz gibi bitkisel kaynaklarda da bulunuyor. Omega-3 meme, kalın bağırsak, pankreas, rahim ve karaciğer
kanserlerinin gelişme riskini azaltıyor.
MİDENİN ŞİFASI SÜT
Yoğurt ve peynir gibi
süt ürünleri, diyabet ve
kanser riskini azaltıyor.
DNA hasarını önleyen süt ürünleri, meme, mide ve rahim ağzı kanseri riskini azaltıyor.
ZEYTİNYAĞI HÜCRELERİ KORUR
Antioksidan özelliği sayesinde
kanserli hücrelerle savaşan zeytinyağı, özellikle yumurtalık, kalın bağırsak, yemek borusu, mide ve akciğer kanserine karşı koruyor. Her gün 2 çay kaşığı içilmesi öneriliyor.