Günlük burç yorumları – 26 Kasım 2018 Pazartesi

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 26 Kasım Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 26 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 26 Kasım 2018, 10:00
Günlük burç yorumları – 26 Kasım 2018 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla iletişim trafiği içinde olacaksınız. Daha sonra yalnız kalmak isteyebilir ve iç dünyanızda, kişisel bir muhasebe içinde olabilirsiniz. Merkür ve Mars düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda sizi uyarıyor.. Bugün değişim içinde olmamalısınız. Karşı tarafa soru sorma hakkı bile tanımıyorsunuz. Biraz ılımlı tarzda hareket ederek başarıyı yakalayabilirsiniz

BOĞA

Hırslı yönlerinizin ön plana çıkarmak istemenize rağmen, sanki bazı konularda isteksizlik içindesiniz. Bugün, bulunduğunuz koşulların sizi engellemesine izin vermeyecek, çalışma koşullarınızı yaratmalısınız. Merkür kişisel ve karşılıklı ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor. Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız. Duygularınızın dalgalandığı bir gün. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandıracak.

İKİZLER

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün etkisiyle, derin düşünerek, köklü çözümler üretme yolundasınız. Siz her alanda kendinizi yenilemek istediğiniz için, sürekli araştırma içindesiniz. Bugün, yanınızda çalıştığınız kişilerin sizinle paylaşmak isteyeceği fikirleri olabilir fakat siz, her zaman olduğu gibi kendi yolunuzdan taviz vermek istemiyorsunuz. Her geçen gün beklentilerinizi arttırıyor ve olumsuzluklarla karşılaştığınızda kendinizi üzüyorsunuz.

YENGEÇ

Ay sizi huzursuz ve kaprisli yapabilir. Özgürlük alanınız daraldığı zaman, garip bir motivasyon kaybına uğruyorsunuz. Üstelik, sıkıntılarınızı paylaşmak gibi bir düşünceniz yok. Bugün, partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda ona naz yapabilirsiniz. Gizlilikten yana olduğunuzu hiç kimse anlamıyor. Gün içinde gelişen olaylar isteklerinizin artmasına neden olabilir. Duygularınızı denetleyin ve olayları zorlamayın.

ASLAN

Kendinizi iyi hissetmeniz için, çevresel koşullarınızın doğru bir şekilde kanalize edilmesi gerekiyor. Olumsuz davranmaktan hoşlanmadığınız için, bugün çevrenizle iyi geçinmek isteyeceksiniz. Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Yeni yapılanmaya ihtiyacınız var. Stresli ortamlarda bulunmamanızda fayda var. Dostlarınız arasında bulunmak sağlığınıza da fayda sağlayacak.

BAŞAK

Dışa dönük ve paylaşımcı yapınızı biraz daha dengelemeli, sezgilerinizden yola çıkarak, bazı önlemler almalısınız. Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz. Güven sağlamak sadece konuşmakla olmaz. Mükemmeli aramanız doğal ancak eleştiri sınırlarını aşmayın.

TERAZİ

Kendinize güvenme özelliğinizi çevrenize de, aksettireceğiniz bir gün. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Başlattığınız hiçbir işi yarım bırakmayı düşünmediğiniz ve olayları gurur haline getirdiğiniz için, başarı her geçen gün size yaklaşıyor. Bugün ailenizden baskı görmek istemeyebilir ve onlara bunu açıkça belirtebilirsiniz. Başarabileceğiniz size uygun işlere yönelmelisiniz. Aşırı stres yaparak sadece kendinizle savaşırsınız.

AKREP

Arkadaşlarınızla sıkı bağlar içinde olmanıza rağmen, çoğu kez düşüncelerinizi anlamakta güçlük çekiyorlar. Onları aramak ve görüşmek sizi mutlu edecek. Duygusal ilişkilerinizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda yeniden düzenlemek isteyebilir, bazı arkadaşlarınızla fikir alış verişlerin olacağı kazançlı günlerinizden biri. Bu aralar işinizde değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Size böyle bir yetkiyi ancak üstleriniz verebilir.

YAY

Aşk yaşantınızda önemli bir duygu olmasına rağmen bazen kendinize bile uzaksınız. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Biraz sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız. Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz. Şansınız dönme yolunda merak etmeyin. Korkusuzca devam ettiğiniz taktirde kariyeriniz yukarı yönlü değişecek.

OĞLAK

Sabah saatlerine yavaş başlayacaksınız. Günün ilerleyen diliminde, hız kazanacak ve kendinizle ilgili planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız. İsteklerinizde inatla direterek, kişisel hırsınızı sevdiklerinize yansıtabiliyorsunuz.. Ailenizin isteklerini sezgisel olarak algılayabilmeniz, duygusal bağlarınızı güçlendiriyor. Karşınızdakilere güven vermelisiniz ki sizi değişime hazırlasınlar. Problemli konularda umudunuzu yitirmeden çabalamalısınız.

KOVA

Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Çevrenizde iddialı kişiler var ve kendi yeteneklerini sergilemek için yarış halindeler. Düşündüğünüz olayları yaşama geçirme konusunda temkinli davranmanız sonucu, istediğiniz başarıya ulaşacaksınız. Bazen insanları fazla sahiplenip sıkabiliyorsunuz. Her şeye olumsuz tepki vermeniz hiç doğru değil.

BALIK

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Uzun süredir görmediğiniz eski bir sevgili tekrar ortaya çıkabilir. Bugün şaşırtıcı durumlar söz konusu olacak. Geciken bir takım alacak verecek işlerinizle başınızı derde sokabilirsiniz. Borçlarınızı ertelemek gibi bir lüksünüz yok.