Günlük burç yorumları – 18 Kasım 2018 Pazar

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 18 Kasım Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 18 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 19 Kasım 2018, 09:47
Günlük burç yorumları – 18 Kasım 2018 Pazar

İÇİNDEKİLER

Koç: Hiçbir şeye zaman ayırmak istemeyebilirsin. Ailenle birlikte yaşıyorsan bu durumundan dolayı şikayetler alabilirsin. Oldukça çetin bir görev iş hayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor.

Boğa: Çalışmaktan, emek vermekten asla şikayetçi olmadın. Bu dönemde işinle ilgili yeni bağlantılar elde edebilirsin. Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor.

İkizler: Telefonların susmayacak. Ertelediğin sorumlulukların kapını çalabilir. Önemli kararlar alabilirsin. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı. Herkes sizi seviyor.

Yengeç: Üzerinde çalıştığın ve çok fazla emek sarf ettiğin projeni geliştirmek için çalışmayı tercih edeceksin. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz. Vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

Aslan: Kendinizi ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.Yaşam alanın ve kendinle ilgili değişiklik yapabilirsin. Cesaret edemediğin yenilikler için adım atabilirsin.

Başak: Bugün hareketli bir gün seni bekliyor. Arkadaşlarının planlarına bile son dakika yetişmen gerekebilir. Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Her şeyi daha güzel hale getirebiliyorsunuz.

Terazi: Eşinle, arkadaşlarınla, çocuklarınla vakit geçirmek istediğin bugün, işler umduğun gibi gitmeyebilir. Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler.

Akrep: Sorunlarına farklı yaklaşabilir, hayatına yön vermek isteyebilirsin. İlişkinde net konuşmalar olabilir. Aşka kendinizi fazla kaptırmayın. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkıyor.

Yay: Şanssızlıktan yakınmayı bir kenara bırakmanın zamanı. Bir süredir aklında bulunan yazınsal işlerin için çalışabilirsin. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

Oğlak: Biraz çalkantılı, biraz da yorucu bir haftayı geride bıraktın. Haftanın son gününü kendine ayırmak isteyebilirsin. Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var.

Kova: Sosyal hayatında stresten uzak durmaya çalışsan da kontrolün dışında gelişen olaylara müdahale edemezsin. Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici.

Balık: Uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin. Kendini herkese yetecek güçte gördüğün bir gün geçireceksin. Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak.