Adana i'çin'!

Tadıyla kendine hayran bırakan Türk mutfağı, lezzetiyle sınırları aştı. Adana kebabın kokusu, Çin'de Şanghay Pudong Havalimanı dış hatlar terminalinde yayıldı. Ankaralı Ertuğrul Ünlü'nün işlettiği restoranda, tandırdan Beyti kebabına kadar pek çok lezzet yer aldı. Restoranda 65 kişiye iş imkanı sunan Ünlü, "Taleplerden de çok mutluyuz. Burada elimden geldiği kadar onlara Türk yemeklerini öğretiyorum" açıklamasını yaptı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.