Bağırsakların keyfi kebap!

Adana kebap, herkesin iştahını kabartıyor. İç Hastalıkları, Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Gümürdülü de kebabın kanserden koruduğuna, mide ve bağırsak sağlığını desteklediğine değiniyor. Kebabın yanındaki soğan, domates, biber, turp ve başta maydanozun da şifa saçtığını vurguluyor. Şöyle devam ediyor: "Soğan, kolon kanserine yakalanma riskini azaltır. Bağırsak ve karaciğeri temizler. Domates prostat kanserini önler. Kebap, içerdiği vitamin ve mineraller ile bağışıklık sistemini güçlendirir..."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.