Suni katil

Sağlık memuru Mehmet Sekmen, yol verme kavgasında Yusuf Koçaker’i bıçakladı. Ardından suni teneffüs yaparak yaraladığı adamı kurtarmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2018 Güncelleme 29 Ağustos 2018, 00:00
Suni katil

İÇİNDEKİLER

Yol verme kavgası, cinayetle sonlandı. Kamyonet sürücüsü Yusuf Koçaker (28), otomobil sürücüsü Mehmet Sekmen (22) ile "yol verme" meselesi yüzünden tartıştı. 2 araç arasında kovalamaca başladı. 2 sürücü daha sonra araçlarından inip birbirlerine bıçakla saldırdı. Koçaker, kolundan ve sağ koltuk altından bıçaklandı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, durumu ağır olan Koçaker'e kalp masajı yaptı. Bu sırada sağlık memuru olan Mehmet Sekmen, gözyaşlarını tutamadı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Yaptığından pişman olan Sekmen, bıçakladığı Koçaker'e suni teneffüs yaparak onu hayata döndürmeye çalıştı. Gözyaşı döken zanlı, ambulans sedyesine kadar yaralıyı taşıdı. Ancak Yusuf Koçaker, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma, katil zanlısı Mehmet Sekmen ile birlikte araçlarda bulunan 1'i kadın 6 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Halit TURAN