Şehir askıyası!

Sevgilisi Berfin D.’den ayrılan Fatih Kaya, çatıya çıktı. İntihara kalkıştı. Tüm çabalara rağmen ikna olmadı. Kız arkadaşının yanına gitmesiyle sakinleşen genç, gözaltına alındı. O sırada çevredeki vatandaşlar ise canlı yayın yarışındaydı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2018 Güncelleme 28 Ağustos 2018, 01:29
Şehir askıyası!

İÇİNDEKİLER

Kız arkadaşından ayrılan ve çatıya çıkıp intihara kalkışan genç güçlükle ikna edildi. Olayın yaşandığı yer, Adana'nın Çukurova İlçesi'ydi. Fatih Kaya, sosyal medya üzerinden tanıştığı Berfin D. ile evlenmek istedi. Ancak genç kızın ailesi, Kaya'nın uyuşturucu bağımlısı olması nedeniyle evliliğe izin vermedi. Bunun üzerine Berfin D., ayrılmak istedi. Ancak Kaya, sürekli genç kızı rahatsız etti.

Dün, 10 katlı binanın çatısına çıkarak intihar edeceğini söyledi. Olay yerine giden ekipler, saatlerce dil dökse de bir türlü genci ikna edemedi. Bunun üzerine sevgilisi Berfin'e haber verdi. Genç kız, kısa sürede Kaya'yı ikna etti. Ardından polis eşliğinde evine gitti. Gözaltına alınan Kaya ise polis aracına bindirilirken "Sevdiğim kız için çıktım. Anası da gelse feriştahı da gelse o benden başka kimseyle evlenemez, izin vermem" dedi.



Sevgilisini çatıdan inmeye ikna etti


Murat KARAMAN