Atla gel Kilyos’a!

9 günlük tatilin son gününde Kilyos’taki sosyete plajları Minyon ve Suma’ya akın vardı. Atla denize girenler de, mayo kullanmayan erkekler de dikkat çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2018 Güncelleme 27 Ağustos 2018, 01:23
Atla gel Kilyos’a!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un Karadeniz kıyısında yer alan Kilyos, İstanbul'da hafta sonu aktiviteleri için en çok tercih edilen beldelerden birisi. Özellikle Avrupa yakasındakiler için ilk akla gelen destinasyonlardan. Bir tarafı ormanlarla kaplı, diğer tarafı da deniz ile iç içe eşsiz tatil mekanı; balık yemek, piknik yapmak, denize girmek, uzun sahillerinde uzun yürüyüşler yapmanın mümkün olduğu Kilyos sahilleri yine doldu taştı.



Özellikle Ege ve Akdeniz'den dönen, 9 günlük bayram tatilinin son gününü evinde geçiren jet sosyeteye inat bir avuç kum tanesi kadar boşluk yoktu. Sosyetenin uğrak yeri Minyon ve Suma'nın dışındaki tüm plajlarda da aynı görüntü vardı. 20'ye yakın ülkeden İstanbul'a gelenler de Kilyos'ta güzel bir gün geçirirken, objektiflere de ilginç anlar takıldı. Lüks plajlarda mangal yapanların sayısı hiç de az değildi. Lahmacun 70 lira değil sadece 7 liraydı. Mayo yerine farklı tekstil ürünleriyle denize girmeyi tercih edenler, turistlerin de şaşkınlığına neden oldu.



Balık ekmek sefası



Deve güreşi hazırlığı



Kilyos'ta atla denize girenler, uyarılar sonrasında bu ısrarından vazgeçti.

AYDIN HAMZA