Kalbini yağdan koru

Sağlıklı bir kalbe sahip olmanın yolu, beslenme şekline dikkat etmek gerekiyor. Amerika Augusta Üniversitesi'nde yapılan araştırmada yüksek yağ oranı içeren bir öğünün, kalp krizi riskini artırdığını gösteriyor. Yağlı yiyecekler, oksijen taşıyan alyuvar hücrelerinde deformasyona ve damar cidarının bozulmalara yıl açıyor. LIV Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Özkara, sürekli yağlı yiyeceklerle beslenen bireylerin kalp krizi geçirme riskinin fazla olduğunu söylüyor. "Kalp hastalığı olan kişilerin beslenme prensiplerine dikkat etmeleri gerekir. Sadece bir öğün yağlı yiyecekler yemek, damarda pıhtı oluşmasına ve ani kalp krizlerine neden olabilir" diyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.